ARGO360 IS UW PARTNER OP HET GEBIED VAN

> IT Asset Disposition (ITAD)

> Ontmantelen datacenter

> Dataverwijdering

> Datavernietiging

> IT Asset Remarketing

> IMAC/D

> Inkoop IT-hardware

> Social Return

Onze diensten

Compleet ontzorgd worden bij het afvoeren van je IT-apparatuur

Secure IT Asset Disposition

Risico’s op reputatieschade uitsluiten door op een verantwoorde manier om te gaan met de IT-apparatuur waarvan afscheid genomen moet worden. ARGO360 biedt op maat gemaakte (S)ITAD-oplossingen voor een volledige ontzorging.

Ontmantelen datacenter

Voor datacenters zijn twee aspecten belangrijk: data en milieu. ARGO360 biedt volledig gecertificeerde oplossingen voor het ontmantelen van datacenters.

Dataverwijdering

Onze hoogwaardige software zorgt voor dataverwijdering van al je datadragers.

Refurbishing & Remarketing

Eén van de kernactiviteiten van ARGO360 is refurbishen en remarketen van IT-apparatuur. Wij geloven in her- en doorgebruik van IT-apparatuur in plaats van vernietigen. ARGO360 beschikt over een wereldwijd netwerk van afnemers en groothandelaren.

IMAC/D

ARGO360 biedt met haar IMAC/D-dienstverlening de helpende hand aan de IT-afdelingen binnen organisaties. We kunnen zorgdragen voor imaging, fysieke werkplekinstallaties, reparaties, verhuizingen en afvoer van IT-hardware.

Inkoop IT-hardware

Sta je op het punt om voor je bedrijf IT-hardware weg te gooien of te ontmantelen? Laat het ons weten! In ons netwerk zitten zowel lokale als internationale kopers die de hoogste marktprijzen willen betalen voor de juiste apparatuur. Dus beschik je over servers, workstations, TFT’s, smartphones, software, netwerkapparatuur, blades of andere communicatieapparatuur die je wilt verkopen? Mail je lijst naar: info@argo360.nl. Wij zullen je aanbod snel behandelen en een bod uitbrengen.

Datavernietiging

ARGO360 is ISO 27001 gecertificeerd en GPDR-compliant. ARGO360 biedt datavernietiging (shredding) aan. Zowel op jullie locatie, onder toezicht van je medewerkers, als op onze eigen beveiligde locatie.

Meer weten over IT Asset Disposition?

Bel ons voor advies 020 262 3810