ARGO360 IS UW PARTNER OP HET GEBIED VAN

>IT Asset Disposition

>Datacenter ontmanteling

>Dataverwijdering & Datavernietiging

>IT Asset Remarketing

>IMAC/D

>Inkoop Hardware

Onze diensten

Compleet ontzorgt worden bij het afvoeren van uw IT apparatuur

Secure IT Asset Diposition

Risico’s op reputatieschade uitsluiten door op een verantwoorde manier om te gaan met de IT apparatuur waarvan afscheid genomen moet worden. ARGO360 biedt op maat gemaakte (S)ITAD oplossingen voor de volledige ontzorging.

lees meer

Datacenter ontmanteling

Twee aspecten zijn voor Data centers belangrijk te weten: data en milieu. ARGO360 biedt volledig gecertificeerde oplossingen voor het ontmantelen van data centers.

lees meer

Dataverwijdering & Datavernietiging

ARGO360 is ISO 27001 gecertificeerd en GPDR compliant. ARGO360 biedt dataverwijdering middels software en datavernietiegen middels shredders zowel onsite onder toezicht de uw medewerkers als offsite in onze beveiligde omgeving.

lees meer

Refurbishing & Remarketing

Een van de kernactiviteiten van ARGO360 is refurbishen en remaketen van ICT apparatuur. Wij geloven in her- en doorgebruik van ICT apparatuur ipv vernietigen. ARGO360 beschikt over een wereldwijde netwerk van afnemers en groothandelpartners.

lees meer

IMAC/D

ARGO360 biedt met haar IMAC/D-dienstverlening de helpende hand aan de it afdelingen binnen de organisaties. ARGO360 kan zorgdragen voor imaging, fysieke werkplek installaties, reparaties, verhuizingen en afvoer van hardware.

lees meer

Inkoop hardware

Als u voor uw bedrijf ICT-hardware weggooit of ontmantelt, zouden we dit graag willen weten. In ons netwerk zitten zowel lokale als internationale kopers die de hoogste marktprijzen willen betalen voor de juiste apparatuur. Beschikt u over servers, workstations, TFT’s, smartphones, software, netwerkapparatuur, blades of ander communicatie-apparatuur die u wilt verkopen, stuur een lijst naar ons adres: info@argo360.nl. Wij zullen uw aanbod snel behandelen en een bod uitbrengen.

lees meer

Meer weten over IT Asset Disposition?

Bel ons voor advies 020 262 3810