IMAC/D

Wat is IMAC/D?

IMAC/D staat voor Install, Move, Add, Change, Delete/Dispose. Dit is een belangrijk proces wanneer je IT-apparatuur binnen je bedrijf wilt vervangen. Het installeren, verplaatsen, toevoegen, veranderen of verwijderen van IT-hardware bezorgt je veel werk. 


ARGO360 is volledig gecertificeerd
 en kan de gehele IMAC/D-service voor jouw bedrijf uit handen nemen. Bij het vervangen van de IT-apparatuur zorgen wij ervoor dat dit zo snel mogelijk gebeurt en jij er geen last van ondervindt. 

Wanneer is IMAC/D van belang?

Het IMAC/D-proces is van groot belang bij het vervangen van IT-apparatuur. Wanneer je IT-hardware wilt vervangen, komt daar veel bij kijken. Wil je IT-hard- of software installeren, verplaatsen, toevoegen, veranderen of verwijderen? Dan krijg je te maken met het IMAC/D-proces en is het van belang zorgvuldig de procedure te volgen.

Het IMAC/D-proces bestaat uit de volgende componenten:

  • Install

Wij installeren jouw IT-hard- en software. Hierbij configureren en installeren we de IT-hardware met de gewenste software van jouw image of operating system.

  • Move

Wij demonteren, verplaatsen/verhuizen de IT-hardware en installeren het weer op een nieuwe plek.

  • Add

Indien gewenst voegen wij nieuwe hard- en software toe. Precies zoals jij dat wilt.

  • Change

Is de hard- of software verouderd? Of wil je met een nieuw systeem werken? Wij veranderen of upgraden deze hard- en software voor je

  • Delete

Wil je van jouw IT-hardware af? Wij halen jouw IT-hardware veilig uit elkaar en kunnen je data veilig vernietigen.

 

IMAC/D-service door ARGO360

ARGO360 biedt met IMAC/D-service de helpende hand aan IT-afdelingen binnen organisaties. Wij dragen zorg voor imaging, fysieke werkplekinstallaties, reparaties, verhuizingen en afvoeren/verwijderen van IT-hardware. Wij doen dit altijd op een veilige en ecologisch verantwoorde manier.

ARGO360 werkt volgens strenge richtlijnen en is volledig gecertificeerd en milieuvriendelijk.

Wil je meer weten over IMAC/D? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.