Refurbishing & remarketing

Refurbishing en remarketing van gebruikte IT-apparatuur

De technologie ontwikkelt zich razendsnel. Apparaten breiden zich steeds verder uit en krijgen meer opslagmogelijkheden. De behoeften van gebruikers veranderen hierdoor continu. Als bedrijf wil je je mensen natuurlijk laten werken met de beste apparatuur. Helaas heeft dat tot gevolg dat de economische levensduur van je IT-hardware korter is dan de technische levensduur. Hierdoor kan het zijn dat je apparaat wel nog waarde heeft, maar niet meer voor jouw bedrijf. Hergebruik van IT-apparatuur is dan de ideale optie. Bij ARGO360 kun je terecht voor refurbishing en remarketing van IT-apparatuur en bieden we oude IT-hardware een nieuw leven.

 

Refurbished IT-apparatuur en IT-apparatuur remarketen

Heb je verouderde maar nog prima functionerende IT-apparatuur en wil je daar graag vanaf? Wij kopen het van je over en refurbishen deze apparaten om vervolgens aan bedrijven met een beperkt budget of andere behoeften aan te kunnen bieden. Na het inventariseren en grondig testen van deze apparatuur kunnen wij de exacte waarde bepalen en het, eventueel na reparatie, een tweede leven bieden. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk van afnemers en groothandelaren en kunnen jouw apparatuur daardoor remarketen met de resterende marktwaarde. Het is ook mogelijk deze apparatuur opnieuw in te zetten in de eigen organisatie, te verkopen aan medewerkers of te doneren aan een goed doel.

 

Hergebruik IT-apparatuur voor een beter milieu

ARGO360 streeft naar duurzaam ondernemen en zorgt voor een zo lang mogelijke levensduur van IT-apparatuur. Refurbishing is de meest milieuvriendelijke manier van recyclen. Pas als laatste optie adviseren wij het vernietigen van IT-apparatuur.

Wihttps://www.argo360.nl/diensten/inkoop-it-hardware/j gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden van refurbishing om onnodig afval te voorkomen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.