ARGO360

> Hardware afvoeren en/of recyclen
> Hardware opkopen
> Verantwoord en gecertificeerd

Over ARGO360

ARGO360 is een dienstverlenende organisatie op het gebied van afvoer van EOL (end of life) ICT apparatuur.

ARGO360 slaat een maatschappelijk verantwoorde brug tussen dataveiligheid, milieu en bedrijfseconomische vraagstukken ten aanzien van EOL ICT apparatuur.

We bieden onze klant onze SITAD lifecycle proces. Dit proces zorgt ervoor dat EOL apparatuur veilig (ISO27001) en milieuvriendelijk (ISO14001) verwerkt wordt in overeenstemming met Europese wet en regelgeving (WEEELABEX).

ARGO360 helpt organisaties met de afvoer en verwerking van overtollige en/of afgeschreven ICT apparatuur. Dat doen wij volgens het IT Asset Disposition (ITAD) plan. Dit houdt in dat ons bedrijf volledig is opgezet en gecertificeerd om verouderde of overtollige ICT apparatuur op een zo veilig en ecologisch verantwoorde manier te verwijderen. Dit gaat volgens strenge richtlijnen en is volledig gecertificeerd en milieuvriendelijk.

ARGO360 is opgericht door ICT specialisten die niet alleen het economisch en ecologisch nut maar ook de menselijke waarde zien van maatschappelijk verantwoord ondernemen. ARGO360 vindt het belangrijk dat IT apparatuur op veilige wijze een nieuw leven krijgt en dat restafval zo min mogelijk belastend is voor het milieu.

Door gebruik te maken van de mogelijkheden die wij organisaties bieden, dragen ook deze organisaties een steentje bij aan het steeds groter wordende belang van duurzaam, maatschappelijk verantwoord ondernemen.

lifecycle-management copy
Your browser does not support the HTML5 canvas tag.

73%
REUSE

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.

27%
RECYCLE

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.

o%
LANDFILL

Ons team

Victor JansmaBusiness Development & Marketing
Sandor BergsmaSales
Maurice KleinDirectie
Mimoun BatouDirectie

Onze diensten

ARGO360 helpt organisaties met de afvoer en verwerking van overtollige en/of afgeschreven ICT apparatuur. Dat doen wij volgens het IT Asset Disposition (ITAD) plan. Dit houdt in dat ons bedrijf volledig is opgezet om verouderde of overtollige ICT apparatuur op een zo veilig en ecologisch verantwoorde manier te verwijderen. Dit gaat volgens strenge richtlijnen en is volledig gecertificeerd en milieuvriendelijk.

(S)ITADIT apparatuur veilig en verantwoord afvoeren. Volledige gecertificeerd, Volledig ontzorgd.lees meer
DATACENTER ONTMANTELINGDatacenters secuur, veilig en volgens de wet- en regelgeving ontmantelen.lees meer
DATA VERNIETIGINGData Softwarematige verwijderen of met een shredder vernietigen.lees meer
REFURBISHING & REMARKETINGWereldwijde netwerk van afnemers en voor refurbished en IT apparatuur.lees meer
IMAC/DInstall, move, add, change/dispose. De helpende hand voor organisaties.lees meer
INKOOP HARDWAREWilt u uw IT apparatuur verkopen? ARGO360 koopt in.lees meer