Argo

Refurbished Apple

refurbished appleOp de consumentenmarkt heeft Apple een zeer dominante positie weten te verwerven. Sterke punten zoals ergonomie, betrouwbaarheid spelen een voorname rol. Maar ook van uit designperspectief (mede dankzij de capaciteiten van ontwerper Jonathan Ive) staan Apple producten bovenaan het verlanglijstje van menig consument. Dit is precies de reden waarom oudere en refurbished Apple producten zo interessant zijn. Refurbished Apple producten spreken qua design nog steeds tot de verbeelding en zijn door de gunstige prijsstelling bereikbaar voor een groter publiek.

Refurbished Apple producten komen veelal via 2 kanalen:

[A] Refurbished Apple uit eigen voorraad
[B] Refurbished Apple door middel van een zoekopdracht (sourcing)

[A] Refurbished Apple producten uit eigen voorraad

Refurbished Apple producten uit eigen voorraad komen meestal bij klanten van Argo360 vandaan waar een vervangingsronde heeft plaatsgevonden. Hoewel deze apparatuur uit een werkende omgeving komt wordt alles schoongemaakt en getest op werking. Bij goedkeur worden deze producten op voorraad gehouden en door Argo360 en geremarket.

[B] Refurbished Apple producten door middel van een zoekopdracht (sourcing)

Refurbished Apple producten door middel van sourcing gaat van start op het moment dat onze voorraad niet toereikend is om aan de klantvraag te voldoen. Argo360 gaat dan op zoek om de gevraagde onderdelen te vinden en te leveren.

Producten

  • Refurb iPhone 3GS, 4, 4S, 5 een smartphone met touch screen, draaiende op OS X met een opslagcapaciteit van 4, 8, 16, 32 en 64 GB.
  • Refurb iPhone 5S met A7-chip
  • Refurb iPad, dit is een tablet-pc met een multi-touchscherm van 9,7″ en een door Apple zelf ontwikkelde 1 GHz-processor (Apple A4). Verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 16, 32 of 64 GB.
  • Refurb iPad 2, deze opvolger van de iPad is beschikbaar sinds maart 2011 en heeft een Apple A5 dual-core processor.
  • Refurb iPad (3e generatie), de opvolger van de iPad 2, is verkrijgbaar sinds maart 2012 en beschikt over een Apple A5X dual-core processor met quad-core GPU.
  • Refurb iPad (4e generatie), de opvolger van de iPad 3, is beschikbaar sinds november 2012 en beschikt over een Apple A6X-chip, een FaceTime-camera van 720p en maximaal 128 GB. Refurb iPad mini, een kleiner verise van de gewone iPad
  • Refurb iPad Air, (5e generatie), Sinds 22 oktober 2013. Uitgerust met retinascherm, A7-chip en een M7-coprocessor.
  • Refurb iPad mini (2e generatie), de opvolger van de iPad mini, eveneens op 22 oktober 2013 ge├»ntroduceerd. Net als de iPad Air uitgerust met retinascherm, A7-chip en M7-coprocessor.

Voorraad Apple Refurbished producten

stocklist_upload refurbished Apple