Argo

Refurbished Cisco

refurbished cisco 2Refurbished Cisco apparatuur is veelgevraagd in Nederland. Dat is niet zo gek, want Cisco is ontstaan uit een goed huwelijk in San Francisco. Leonard Bosack en Sandra Lerner leerden elkaar kennen via Stanford University waar ze werkzaam waren als computerassisten. In 1984 richtten ze Cisco Systems en waren ’s werelds eerste leverancier van een Multi protocol router, die incompatible computers in staat stelde met elkaar te communiceren. Hoewel het huwelijk op een gegeven moment niet meer wekte, versterkte de marktpositie van de netwerk apparatuur wereldwijd.

Refurbished Cisco producten komen veelal via 2 kanalen:

[A] Refurbished Cisco uit eigen voorraad
[B] Refurbished Cisco door middel van een zoekopdracht (sourcing)

[A] Refurbished Cisco producten uit eigen voorraad

Refurbished Cisco producten uit eigen voorraad komen meestal bij klanten van Argo360 vandaan waar een vervangingsronde heeft plaatsgevonden. Hoewel deze apparatuur uit een werkende omgeving komt wordt alles schoongemaakt en getest op werking. Bij goedkeur worden deze producten op voorraad gehouden en door Argo360 en geremarket.

[B] Refurbished Cisco producten door middel van een zoekopdracht (sourcing)

Refurbished Cisco producten door middel van sourcing gaat van start op het moment dat onze voorraad niet toereikend is om aan de klantvraag te voldoen. Argo360 gaat dan op zoek om de gevraagde onderdelen te vinden en te leveren.

Refurbished Cisco, klantcase bij Argo360

IT manager Peter:”Als IT-bezuinigingen de continuïteit van ICT infrastructuur dreigen te ondermijnen wordt er maximaal beroep gedaan op de vindingrijkheid van de afdeling. We zaten in een situatie dat een op handen zijnde verhuizing in combinatie met een openbare aanbesteding noodzakelijke investeringen in nieuwe apparatuur in de weg zat. Een noodpotje was er nog wel maar kon niet worden aangesproken voor (dure) nieuwe apparatuur. Argo360 liet zien dat onderdelen op de bestaande (end-of life) Cisco Catalyst gewoon nog leverbaar was. Voedingen, ventilatoren, uitbreiding op ethernet poorten en GBIC werden in mum van tijd geleverd.

Actuele voorraadlijst Refurbished Cisco

stocklist_upload refurbished cisco

Neem contact op voor meer informatie