Argo

Refurbished Fujitsu

Hoewel  Fujitsu Siemens tot 1 april 2009 de laatste grote Europese fabrikant van computer was, wint de populariteit aan refurbished Fujitsu systemen en – onderdelen pas de laatste jaren terrein in onze markt.
De oorsprong van Fujitsu  gaat terug naar het midden van de jaren 1980 toen een fusie tot stand kwam tussen de PC-afdelingen van de Finse Nokia en het Zweedse Ericsson. In 1991, werd Nokia Data verkocht aan de British International Computers Limited (ICL) die op haar beurt werd  ingelijfd door Fujitsu. Ironisch genoeg, was Fujitsu oorspronkelijk de datadivisie van Fuji Electric, wiens naam is afgeleid van de oprichters; “Fu” van de Furukawa Electric zaibatsu en “Ji” van jiimensu, de Japanse transcriptie voor Siemens.

Refurbished Fujitsu producten komen veelal via 2 kanalen:refurbished-fujitsu

[A] Refurbished Fujitsu uit eigen voorraad
[B] Refurbished Fujitsu door middel van een zoekopdracht (sourcing)

[A] Refurbished Fujitsu producten uit eigen voorraad

Refurbished Fujitsu producten uit eigen voorraad komen meestal bij klanten van Argo360 vandaan waar apparatuur is uitgefasseerd. Hoewel deze apparatuur uit een werkende omgeving komt wordt alles schoongemaakt en getest op werking en eventueel defecte onderdelen vervangen met refurbished Fujitsu onderdelen . Bij goedkeur worden deze producten op voorraad gehouden en door Argo360 en geremarket.

[B] Refurbished Fujitsu producten door middel van een zoekopdracht (sourcing)

Refurbished Fujitsu producten door middel van sourcing gaat van start op het moment dat onze voorraad niet toereikend is om aan de klantvraag te voldoen. Argo360 gaat dan op zoek om de gevraagde onderdelen te vinden en te leveren.

Refurbished Fujitsu, klantcase bij Argo360

Mark, CIO in de automotive: ” Wij geloven dat de refurbished Fujitsu producten die geleverd zijn door Argo360 ons aanzienlijk geholpen hebben, vooral de kostenbesparing in relatie tot het ontwikkelen van nieuwe technologieën . De samenwerking helpt me precies te vinden wat ik nodig heb van Argo360 en wanneer ik het nodig heb. “.

Vooraad Refurbished Fujitsu

stocklist_upload refurbished FUJITSU