Argo

Refurbished HP

Refurbished hpRefurbished HP is vandaag de dag een begrip in onze markt. Wie had kunnen bedenken dat Hewlett-Packard vanuit een kleine garage zou uitgroeien tot de grootste hardware leverancier ter wereld? Daardoor is heden ten dagen de enorme vraag niet alleen voorbestemd voor nieuwe producten. Door de hoogwaardige kwaliteit en enorme installed base, zijn refurbished HP producten minstens net zo gewild!

Ook handelsfirma’s in de offmarket handelen graag in refurbished HP. De kans is namelijk klein dat er problemen mee zijn en door de schaalgrootte is elk onderdeel module of compleet systeem eenvoudig te vinden, zelfs nieuw. Daarbij helpt HP bedrijven als Argo360 goed op weg omdat de catalogi en de structuur in partnummers dik in orde is!

Refurbished HP producten komen veelal via 2 kanalen:

[A] Refurbished HP uit eigen voorraad
[B] Refurbished HP door middel van een zoekopdracht (sourcing)

[A] Refurbished HP producten uit eigen voorraad

Refurbished HP producten uit eigen voorraad komen meestal bij klanten van Argo360 vandaan waar een vervangingsronde heeft plaatsgevonden. Hoewel deze apparatuur uit een werkende omgeving komt wordt alles schoongemaakt en getest op werking. Bij goedkeur worden deze producten op voorraad gehouden en door Argo360 en geremarket.

[B] Refurbished HP producten door middel van een zoekopdracht (sourcing)

Refurbished HP producten door middel van sourcing gaat van start op het moment dat onze voorraad niet toereikend is om aan de klantvraag te voldoen. Argo360 gaat dan op zoek om de gevraagde onderdelen te vinden en te leveren.

Refurbished HP, klantcase bij Argo360

IT manager, Karel, werkzaam bij een wetenschappelijk instituut:” De bestaande Vmware omgeving bestaat bij ons uit HP DL360 G5 machines. Wij wilden in dezelfde omgeving een uitbreiding realiseren met drie identieke machines. Hoewel deze machines nog maar relatief kort geleden waren aangeschaft, waren deze machines via de officiële kanalen (HP resellers) niet meer in exact dezelfde configuratie te krijgen. Met name de CPU was een probleem.
Voor de Vmware omgeving waren we genoodzaakt –door de sterke wens Vmotion functie in stand te houden- exact dezelfde CPU’s te gebruiken. Argo360 heeft deze systemen kunnen leveren, inclusief de door ons gewensde ILO versie en met een garantie termijn van 5 jaar. Servers kwamen in ons geval als basis kits aan met losse CPU en geheugen uitbreidingen. De montage had ook door Argo360 kunnen gebeuren, maar in verband met de snelle levering hebben we voor eigen montage gekozen. We zijn erg te spreken over Argo360 die de spullen niet alleen snel vond maar ook nog eens binnen een week de refurbished HP apparatuur kon leveren.”

Vooraad Refurbished HP

stocklist_upload refurbished HP

 

Neem contact op voor meer informatie