Argo

Refurbished Toshiba

Refurbished ToshibaRefurbished Toshiba producten zijn aflkomstig van de vijfde grootste PC producent ter wereld (na Hewlett-Packard, Dell, Acer en Lenovo) en de vierde grootste semiconductor producent (na Intel Corporation, Samsung Electronics en Texas Instruments). Bijzonder aan Toshiba is dat ze een nummer 1 plek hebben verworven in Greenpeace zevende editie van de gids Greener Electronics. Het bedrijfsbeleid van Toshiba ten aanzien van giftige chemicaliën, recycling en klimaatverandering heeft hiertoe bijgedragen. Argo360 hoopt in positieve zin deelgenoot te worden door refurbished Toshiba producten en componenten te kunnen aanbieden aan bedrijven die inzien dat levensverlenging in veel gevallen een lagere impact heeft op de wereld dan te investeren in nieuwe producten.

Refurbished Toshiba producten komen veelal via 2 kanalen:

[A] Refurbished Toshiba uit eigen voorraad
[B] Refurbished Toshiba door middel van een zoekopdracht (sourcing)

[A] Refurbished Toshiba producten uit eigen voorraad

Refurbished Toshiba producten uit eigen voorraad komen meestal bij klanten van Argo360 vandaan waar een vervangingsronde heeft plaatsgevonden. Hoewel deze apparatuur uit een werkende omgeving komt wordt alles schoongemaakt en getest op werking. Bij goedkeur worden deze producten op voorraad gehouden en door Argo360 en geremarket.

[B] Refurbished Toshiba producten door middel van een zoekopdracht (sourcing)

Refurbished Toshiba producten door middel van sourcing gaat van start op het moment dat onze voorraad niet toereikend is om aan de klantvraag te voldoen. Argo360 gaat dan op zoek om de gevraagde onderdelen te vinden en te leveren.

Refurbished Toshiba, klantcase bij Argo360

IT manager Hari:”Gelukkig voor de afdeling ICT zijn tijden verandert. Systemen zijn stabieler en het onderhoud is vriendelijker geworden. De ‘opbrengsten’ zoals chipsnelheid en kosteffectiviteit vermeerderen exponentieel. Op specificatie basis juichen we dat in eerste instantie toe, maar hebben wij dat inhoudelijk nodig? Een internet browser en een E-mail pakket worden het meest gebruikt in onze omgeving. Die snelheid van vernieuwingen heeft namelijk een keerzijde voor een ICT afdeling:
meer handelingen. Immers nieuwe hardware betekent een nieuwe image draaien. Dat kost tijd. Om die reden zijn wij op zoek naar nieuwe systemen waar we nog wel onze image op kunnen draaien. Argo360 was in staat nieuwe Toshiba laptops snel te leveren die niet meer te krijgen waren via de reguliere handel.”

Voorraad refurbished Toshiba

stocklist_upload refurbished Toshiba

Neem contact op voor meer informatie