Argo

Remarketing (complete systemen)

Machines uit een vorig leven met de status nieuw

We leven in een wereld waarin veranderingen in hardware zich in hoog tempo opvolgen. De drijvende kracht hierachter is de eindgebruiker. Voor hen moet het aanbod van producenten beter of gelijkwaardig zijn dan aan het aanbod van de concurrent. Voor die nieuwe specificaties moet fors worden betaald. De vraag is dan ook of de aller-snelste specificaties noodzakelijk zijn voor een gemiddelde office medewerker. In veel gevallen is het antwoord nee. En ‘what-if’ de VMware omgeving moet worden uitgebreid met een nieuwe server, in een omgeving waarin de bestaande servers niet meer via de reguliere handel te krijgen is? Het complete serverpark maar vervangen? Moet de onderbezette IT afdeling weer nieuwe images draaien van nieuwe machines die net op de markt zijn gekomen? Dat is allemaal gelukkig niet nodig! In bovenstaande gevallen zou overwogen kunnen worden om nieuwe offmarket A-merk machines aan te schaffen met volledige fabrieksgarantie. Dit scheelt gigantisch in prijs. ARGO360 kan deze machines leveren.

Voordelen:

  • De juiste machine voor veel minder geld
  • Volledige fabrieksgarantie geeft zekerheid
  • Uitbreiding van omgevingen mogelijk

Rekenvoorbeeld*: Stel u heeft 10 desktop machines nodig, voor standaard office applicaties. Wij rekenen hier met een courant model van HP

  1. nieuw van HP: 10 x 713 =7130 Euro
  2. nieuw remarketed: 10 x 599 = 5990 Euro
  • Voordeel: 1140 Euro

* Dit is een voorbeeld. systemen en prijzen veranderen in de tijd. De prijzen en systemen zijn actueel op moment van invoering.

Neem contact op voor meer informatie